14 dages fortrydelsesret
Når du handler hos FLEUR Bodywear har du 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en lørdag, søndag, helligdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af at flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre men leveres enkeltvis, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du senest 14 dage efter modtagelsen af din bestilling meddele FLEUR Bodywear, at du fortryder købet. Efter du har meddelt os det, skal du hurtigst muligt returnere varen til os.
Efter modtagelsen må du udelukkende håndtere varerne på en sådan måde, så du kan fastslå varernes pasform og egenskaber. For at anskueliggøre dette yderligere, skal du forestille dig, at du må undersøge varer og prøve dem på samme måde, som man normalt ville gøre i en af vores fysiske butikker.
BEMÆRK: Skulle det vise sig, at den vare du returnerer, er i forringet stand, som enten formindsker værdien eller gør den usælgelig, kan FLEUR Bodywear afhængig af skadens omfang, fratrække værdiforringelsen fra din refundering eller helt nægte at refundere beløbet for varen.
Med værdiforringelse mener vi f.eks.:
– du har haft taget varen i brug
– varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, det kan f.eks. være pletter, røg o.a.
– du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på
– du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.
– varen har ikke de originale mærker og etiketter.
Returretten på 14 dage gælder også varer købt under udsalg, kampagner eller kø-tilbud.